Piekfijn Hageland

Na de fusie van PWA Tielt-Winge en PWA Kortenaken wouden ze van het stoffige imago af, zij kozen voor dienstenchequebedrijf "Piekfijn Hageland".

Blij verrast waren wij toen we telefoon kregen van Piekfijn Hageland met de vraag of wij hun logo wilde verzorgen. Ze hadden eerder werk gezien van ons en hadden graag eens onze voorstellen bekeken.
Na de eerste kennismaking gingen wij noestig aan de slag. Bij het voorstellen van onze opties was de keuze voor ons ontwerp onmiddellijk overduidelijk. Daarmee werd al gauw de vraag gesteld of wij ook voor de verdere afwerking van de website en de drukwerken konden zorgen. Dat hebben wij uiteraard met veel plezier gedaan. Piekfijn Hageland kreeg van ons een website dat zij zelf makkelijk konden onderhouden en aanpassen. Eveneens flyers en visitekaartjes kregen een nieuw jasje. We hebben evenzeer gekozen om met een samenhangend geheel te werken, wat ons wel een beetje typeert.
Met ons kleurrijk appelboompje wilde we het typisch groene Hagelandse karakter terugbrengen. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen met de bedoeling om een frisse en vernieuwende look te geven. Net zoals Piekfijn Hageland ook een vernieuwd en fris dienstchequebedrijf is.
Voor het uiterlijk van de website en de flyers hebben we gekozen voor eenvoudige invulling. Opdat de website en de flyers dezelfde rust en orde weergeven waar je van geniet, hebben we gekozen voor beelden die rust en orde uitstralen. Ga eens kijken wat het geworden is op www.piekfijnhageland.be

Geplaatst in Newspaper en getagd met , , , , , , .