Microhuwelijk

Wat is een microhuwelijk en waarom jij er ook eentje wil hebben.

Droom je van die huwelijksreis naar de Malediven? Die haute-couture jurk die je al maanden vanuit het bruidsmagazine aanstaart? Wel zeg ja! Zeg ja tegen een microhuwelijk en zeg ja tegen die huwelijksreis en die jurk, jullie trouwen tot slot maar één keer!

Het concept microhuwelijk

 

Een microhuwelijk is een opkomende concepttrend in de huwelijkssector. Het gaat hier om een trouwfeest met alle toeters en bellen, maar met een beperkte gastenlijst. Tot zo’n vijftigtal genodigden.
Klinkt geweldig hé?
Je organiseert dus je trouwfeest met alle extraatjes en gekkigheden waar je van droomt, helemaal zoals jij het wil en zonder in te boeten op je wensen. De ideale manier voor koppels die zichzelf niets tekort willen doen maar die ook niet willen vluchten voor hun huwelijk.
Microhuwelijk
Microhuwelijk

Een microhuwelijk kan je heel veel geld besparen en biedt dan ook mogelijkheden.

 

Besparen door een microhuwelijk levert besparingen op heel veel posten. Elke genodigde kost geld, ook één die afmeldt. Denk maar aan drukwerk, maaltijd en drank, bedankjes, … Ik kan zo nog een tijdje doorgaan. Door te besparen op je gasten, creëer je financieel meer vrijheid. Dit geeft natuurlijk mogelijkheden. Misschien kan die huwelijksreis naar de Malediven dan toch? Of die haute-couture jurk van Ian Stuart of Vera Wang? Wel zeg ja! Zeg ja tegen een microhuwelijk en zeg ja tegen die huwelijksreis en die jurk, jullie trouwen tot slot maar één keer.
Misschien droom je ervan om trouwen aan een prachtig strand op een exotische bestemming? Het microhuwelijk zal het je mogelijk maken. Het opent werkelijk deuren die koppels vaak als onmogelijk beschouwen. Er ligt vaak vanuit onze maatschappij nogal een druk om veel gasten uit te nodigen op je huwelijk. Misschien geven je ouders jullie wel een financiële boost, maar drukken zij hun stempel meer op jullie huwelijk of gastenlijst. Wel, ontsnap van die druk.

Jij wil ook zo een microhuwelijk!

 

Echt waar!
Het is jullie dag en je wil dan ook dat hij helemaal verloopt zoals dat jij het wil. Met alles erop en eraan zoals dat jij het gedroomd hebt, maar daar is die vreselijke budgetmeter. Lap, inbinden dan maar?
Hier komt dan het microhuwelijk… In plaats van in te boeten op je dromen en wensen, beknibbel je in de gastenlijst. Is het wel nodig om die verre tante die je meer dan tien jaar niet meer gezien hebt uit te nodigen? Of die achternicht van je vader waar hij zo tuk op is, maar die jij nog nooit gezien hebt? Schrappen die handel!
Kies lekker voor jouw droomhuwelijk met de mensen waar je echt van houdt en laat jullie grondig in de watten leggen. Je hoeft dus niet weg te lopen om jouw huwelijksdag te realiseren zoals jij hem wil, op een budgetvriendelijke manier.
Microhuwelijk

Hoe organiseer je een microhuwelijk?

 

Een microhuwelijk heeft zijn uitdagingen. Laat je dus niet bij de neus nemen door het woordje ‘micro’. Het is niet omdat je een beperkt aantal gasten hebt dat er weinig bij komt kijken.
Bij een microhuwelijk komt heel veel kijken. Evenveel als bij een groot huwelijksfeest met veel gasten. Want het zijn niet het aantal gasten die “het werk” bepalen dat in je huwelijk kruipt, maar de toeters en bellen die je er insteekt. Daarom onze beste tip voor jouw microhuwelijk…
Werk met professionals en laat je in de watten leggen!
Ik ben er dan ook van overtuigd dat we in de nabije toekomst veel meer van deze microhuwelijken zullen zien.

Wil je graag met ons eens samen zitten? Dan kan je hier je eerste vrijblijvende afspraak boeken.

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.