Feestzaal

Feest vieren in het Hageland

Abdijhoeve Aulnenhof te Landen                                        €€€

 

Hotelier ’t Aulenhof ondergebracht in een authentieke abdijhoeve in het landelijke Walshoutem. Je kan hier terecht voor een overnachting, een restaurantbezoek of om een prachtig feest te geven. Zij hebben maar liefst vijf verschillende zalen die jij en je gasten kunnen benutten.
Zo is feestzaal Heerenhuys een kleine zaal geschikt voor zevenentwintig zittende gasten. Deze zaal geeft een aangename huiselijke sfeer en is meest geschikt voor een beperkt familiefeest of een zakelijke vergadering met lunch of diner.
De Oranjerie gelegen tussen de Lambertus, Rotary en Heerenhuys is ideaal om je receptie te geven en je gasten hartelijk te kunnen ontvangen. Hier kan je met 90 staande gasten terecht.
Rotary is een kleinere zaal met vijfenveertig zitplaatsen die zich meer laat aanleunen naar een gezellig familiefeest. Met de originele haarden en houten vloeren krijg je een zeer sfeervolle ruimte.
Lambertus, een feestzaal die zijn oorspronkelijke stijl behouden heeft. De nog zichtbare draagbalken en de vloer uit kleine plavuizen dompelen je hele onder in de sfeer van toen. Hier kan je een honderdtal gasten laten plaatsnemen.
Brabander is de grootste zaal die ze aanbieden, hier kan je tot tweehonderdvijftig gasten laten plaatsnemen een uitgebreid feest laten doorgaan. In deze zaal heb je een open keuken aan de ene zijde en een mooie drankentoog aan de andere zijde. Bovendien staat in deze zaal de Josper BBQ-oven. Heerlijk gegrilld en geroosterd met een unieke smaak, textuur en sappigheid van de producten.
In de Abdijhoeve kan je in de Schuur je ceremonie laten doorgaan. Verder hebben zij een prachtig binnenhof waar het onder een stralende zon heerlijk is om een cavaatje te nippen. ’s Winters zorgen vuurkorven en dekentjes voor aangename momenten.

Meer informatie kan je terugvinden op http://www.aulnenhof.be/

Feestzaal
Feestzaal

Wijnkasteel Haksberg te Tielt (Vlaams-Brabant)              €€€

 

Een pareltje verborgen in het Hageland. In het Wijnkasteel Haksberg te Tielt wordt voornamelijk Hagelandse wijn geproduceerd, maar daar bovenop bieden zij het wijnkasteel aan als vakantiewoning. Je zal er misschien niet onmiddellijk aan denken, maar in het wijnkasteel kan je ook makkelijk een feest geven. Wil je jouw huwelijksfeest in een gesloten kring geven en toch genieten van prachtige private accommodaties dan is wijnkasteel Haksberg de plaats die je zoekt.
Je kan de zaal met keuken van het kasteel huren of het hele kasteel met maar liefst slaapplaatsen voor twintig personen. Zittend kan je hier een vijftigtal personen laten plaatsnemen, staande kan je tot honderd personen ontvangen. De kleinere geïnstalleerde keuken leunt perfect aan om uw gasten in te pakken met ‘show-coocking’. In de zomer kan je genieten van de veranda en een terras met een prachtig uitzicht op de druivenranken.
Ik hoef je dan ook niet te vertellen dat het wijnkasteel Haksberg eveneens een mooie locatie is voor je fotoreportage.
Bovendien kan je ook gebruik maken van het wijnterras. Deze meer bescheiden feestzaal biedt plaats voor ongeveer 80 zittende personen. Het terras dan aangelegd is in verschillende niveaus beschikt over een authentieke lemen pizzaoven, je cateraar en gasten zullen dit zeker appreciëren.

Meer informatie kan je terugvinden via deze link.

O.C. De Koepel Goetsenhoven                                             €€

 

In het openbaar centrum De Koepel te Goetsenhoven huur je de feestzaal steeds gemeubeld en met bestekken, borden en glazen. Een mooi toemaatje is dat deze zaal vrij is van brouwer! Jij kan de drank dus geheel zelf regelen. Alles samen zijn er drie feestzalen en twee vergaderzalen. De grootste zaal, zaal B is geschikt voor 75 zittende personen, deze kan je nog combineren met zaal A wat nog een extra 45 zittende personen oplevert. Verder is er een geïnstalleerde keuken waar je jouw cateraar zeker aan de slag krijgt. OC De Koepel heeft ook een eigen parking en een leuke koer, waar je buiten een gezellige receptie kan houden.

Meer informatie kan je terugvinden via http://ocdekoepel.be/

Feestzaal
Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .