Hoe gaat het in zijn werk...

Je hebt binnenkort een feest te organiseren?

Dan kan Majestueus je helpen om je feest vlot te laten verlopen. Zo gaat het in zijn werk...
Jij krijgt een event en weddingplanner met een volwaardige hotelopleiding. Als gevolg beschik ik over uitgebreide vakkennis om je te helpen bij praktische dingen zoals het boeken van je feestzaal, cateraar, dj, vervoer,... Daarnaast stellen we samen het draaiboek op, houden we je budget onder controle, beheren we de gastenlijst en behoeden we je van nodeloze uitgaven. Bovendien kan je rekenen op advies voor etiquette en protocol, om je kerkelijke viering vorm te geven en je met raad en daad bij te staan om een evenwichtig menu samen te stellen of de keuze bloemen en nog zoveel meer.
Later aan de start van het feest kijk  ik er op toe dat al de leveranciers hun diensten uitvoeren zoals afgesproken. Tijdens het verloop van het feest begeleid ik je door je dag. Je staat er dus niet alleen voor en je zal je gasten niet moeten inschakelen. Je gasten, leveranciers en jijzelf kunnen bij mij terecht voor alle vragen over jouw feest.

Formules op maat:

Samengevat kan je de organisatie van een feest opdelen in twee grote onderdelen, het plannen en de coördinatie op de dag zelf. Mits ieder een andere behoefte heeft is er dus een aangepast concept uitgewerkt. Daarmee heb je de keuze uit de formules ingedeeld in drie opties, die je gecombineerd of afzonderlijk kan inzetten.

Coördinatie

AANBEVOLEN

Planning

Consultancy

* Deze richtprijzen zijn opgesteld naar een gemiddeld van eerdere projecten, de prijs wordt vooraf steeds op maat van jouw behoefte bepaald.
Bij Majestueus weet je op voorhand al je kosten en werken we met gespreide betalingen. Kortom ook jij kan genieten van deze betaalbare luxe.
Tip: Maak tijdig je eerste afspraak,
Voor huwelijken is dat 18 tot 12 maanden te voren,
Een doopfeest, babbyborrel met drukwerken, vanaf de 28ste week in de zwangerschap,
Jubileums, communies en lentefeesten 6 maanden op voorhand,
Voor andere privé aangelegenheden 4 maanden vooraf,
Voor je bedrijfsevent kan je beste 12 maanden op voorhand contact opnemen.