Private Events

Privé Feesten

Zorgeloos genieten van uw feest dat vinden wij bij Majestueus een basisrecht.

Een eventplanner is mogelijk voor jou, ook voor de organisatie van een privé feest.
Samen met u verzorgt Majestueus al je gelegenheden.
Voor de verzorging van je speciale dag, verjaardagsfeest, jubileum, ... kan je rekenen op onze eventplanner.  Door ruimschoots de tijd te nemen om samen met u jouw droomfeest samen te stellen, in de aanloop van je evenement jouw aanspreekpunt te zijn. Help ik je bij het uitstippelen van je draaiboek, concept en budget. Zo  neem ik heel wat taken van je over. Zodoende jij in alle rust kan uitkijken naar je feest.
Een bijzonder gebeurtenis in het leven, een geboorte, huwelijk, housewarming, ... zijn stuk voor stuk momenten om van te genieten.
Om je met volle teugen te laten genieten van al uw feesten is de feestplanner van Majestueus er. Ik sta je bij om je feest om te toveren tot bijzondere herinneringen.

Voor de duidelijkheid...

Een eventplanner is geen overbodige uitgave in je budget. Integendeel het nemen of consulteren van een eventplanner kan je heel wat kosten besparen. Door middel van kennis en ervaring kan ik jouw budget onder controle houden en je behoeden van nodeloze uitgaven.
Evenzeer wordt jouw dagplanning in het oog gehouden met gerichte tips. Zo krijgt u een rimpelloos verloop van de dag. Hieruit volgt een ontspannen gastvrouw of -heer. Zo heb jij dan het beste uit je dag gehaald.
Kortom, kom vrijblijvend met onze eventplanner op gesprek en ontdek de mogelijkheden.
De voordelen van je feest te laten plannen door de feestplanner van Majestueus:
  • Een eventplanner met een volwaardige hotelopleiding
  • Zorgeloos genieten van je feest
  • Je concept creatief uitgewerkt
  • Voor ieders budget en concept
  • Interne diensten die ontspanning bieden aan je budget
  • Je planner die steeds voor je klaar staat