Invitations

Uitnodigingen

Wanneer jullie een feest of evenement organiseert geven de uitnodigingen al een voorsmaakje van wat jullie gasten mogen verwachten.

Wij bij Majestueus hebben die boodschap helemaal begrepen daar kan je kiezen uit de uitnodigingen van onze leveranciers of iets geheel persoonlijks laten ontwerpen.
Mits een goed gesprek kunnen we jouw ideeën in een vorm gieten. Wanneer wij enkele voorstellen klaar hebben nodigen wij je opnieuw uit om te kijken. Dan kies je het voorstel van je voorkeur. Nadien gaan wij verder met de afwerking. Vergeet echter niet om tijdig je eerste afspraak te plannen!
Net zoals bij andere gelegenheden mogen de uitnodigingen ongeveer zes weken te voren verzonden worden. We raden dan ook aan om toch zeker drie maanden op voorhand voor het eerst langs te komen. 
Ook voor u zijn de enveloppen dadelijk na levering beschikbaar. Zo kan je al meteen beginnen met schrijven.
Om het u gemakkelijk te maken bieden wij een verzend-service aan. Hierbij kan je kiezen of wij de enveloppen voor u adresseren, al dan niet handgeschreven. Vervolgens werken wij ze af zoals uw voorkeur. Daar boven op worden uw kaartjes verder klaargemaakt en verstuurd. Zonder dat je daar iets voor hebben moeten doen. Vraag er zeker naar tijdens je afspraak.
Uiteraard hoef je uw gasten niet naar huis te sturen met lege handen. Wij hebben alles in huis zodat je een mooie attentie kan schenken.
Maak dus snel je afspraak op ons kantoor te Tielt-Winge (Vlaams-Brabant).

Realisaties