Over ons

Majestueus biedt jullie professioneel georganiseerde evenementen aan.
Wij zorgen ervoor dat jullie kunnen toeleven naar jullie bijzondere momenten, en dat jullie ten volle kunnen genieten van jullie unieke gebeurtenis.
"Genieten van de mooiste momenten van het leven."
Bij het creëren van jullie totaalconcept houdt Majestueus  rekening met jullie dromen. Wij en onze partners hebben een waaier aan diensten, vakkennis en creativiteit om jullie totaal concept te realiseren. Al onze partners zijn gevestigd in het prachtige Hageland. Zij zijn een gevestigde waarden aan professionals met wie aangenaam samenwerken is. Op deze manier steunen we onze lokale economie.
Neem een kijkje op deze site, maar vooral contacteer ons!

Woordje van de planner

Met een naam zoals Romana, is het nogal moeilijk om niet uit de band te springen en met Majestueus wil ik nu net hetzelfde doen. Creativiteit met respect voor de tradities die je wil, zonder de tradities die je niet wil.  Met deze uitdagende samenstelling willen ik jullie warm maken om voor Majestueus te kiezen.
Om jullie evenement tot een goed einde te brengen mag ik beroep doen op de kennis van mijn opleiding Hotel en Hospitality . Waardoor ik een stevige kennis in etiquette, protocol en sfeercreatie achter de kiezen heb.
Majestueus heeft zich gevestigd in Tielt-Winge (Vlaams-Brabant) ten midden van het sfeervolle Hageland, gekend voor zijn mooie natuur en heerlijk streekproducten en wijnen. Majestueus wil jullie laten meegenieten van wat deze veelzijdige streek allemaal te bieden heeft.