Over ons

Majestueus wil professioneel georganiseerde events openstellen voor jullie.
Wij zorgen er voor dat jullie meer genoegen ervaren tijdens jullie bijzondere momenten, waardoor jullie ten volle kunnen genieten van jullie unieke gebeurtenis. Vandaar ons motto:
"Genieten van de mooiste momenten van het leven."
Met dit doel hebben wij met onze bedrijfpolicy gekozen voor correcte prijzen, ecologie en maatschappelijke bijdragen.
Bij het creëren van jullie concept houdt Majestueus voornamelijk rekening met jullie behoeften. Daarmee kunnen jullie ook flexibel gebruikmaken van onze diensten. Verder letten wij er op dat zowel jullie, als onze, ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft en dit zonder afbreuk te doen op jullie ervaring. Omdat jullie het belangrijk vinden en wij ook, probeert Majestueus maatschappelijk verantwoord te handelen. Dit doen we door samen met jullie onze lokale economie te steunen. In ons prachtige Hageland in er namelijk een gevestigde waarden aan professionals met wie jullie zeker aangenaam zullen samenwerken. Daarnaast doen we andere, kleinere, zichtbare en onzichtbare prestaties om onze kleine lokale gemeenschap te steunen.
Daarmee heeft Majestueus voor jullie behoedzaam partners geselecteerd uit het Hageland. Om hun diensten ter beschikking te stellen, stellen wij hoge eisen zoals vakkennis, de nodige ervaring, creativiteit en dat samen met een evenwichtig prijskaartje en een inspanning op ecologische vlak.
Dankzij hun, krijgen jullie kwaliteitsservice en de juiste know-how toegereikt aan een aanvaardbaar tarief.
Nieuwsgierig?
Neem dan nog een kijkje op deze site, maar vooral contacteer ons!

Over ons

Majestueus

Woordje van de planner

Met een naam zoals Romana, is het nogal moeilijk om niet uit de band te springen en met Majestueus wil ik nu net hetzelfde doen. Creativiteit met respect voor zoals het hoort met deze uitdagende samenstelling willen ik jullie warm maken om voor Majestueus te kiezen.
Het idee om evenementen te plannen,  is natuurlijk niet op een mooie zomerdag uit de lucht gevallen. Nee, ik heb een opleiding Hotel en Hospitality genoten. Waardoor ik een stevige kennis in etiquette, protocol en sfeercreatie achter de kiezen heb. Bovendien werden ook gedienstigheid, organisatie en ondernemerschap gestimuleerd.
Daarnaast heb ik verschillende jaren in de  horeca-sector gewerkt. Gedurende die jaren heb ik voor jullie de kneepjes van het vak onder de knie gekregen dankzij ervaren leermeesters. Stuk voor stuk gedreven vrouwen die hun mannetje stonden in de sector. Zij hebben mij na de schoolbanken verder gevormd als gastvrouw, ieder op hun eigen manier.
Na de geboorte van mijn kindjes, vroeg het leven om een carrière switch en heb ik afscheid moeten nemen van mijn passie. Inmiddels zijn kleine kindjes groot geworden en kriebelt het terug.
Uit die kriebels is dan ook Majestueus geboren...
Majestueus heeft zich gevestigd in het prachtige Tielt-Winge (Vlaams-Brabant) ten midden van het sfeervolle Hageland, gekend voor zijn mooie natuur en heerlijk streekproducten en wijnen. Majestueus wil jullie laten meegenieten van wat deze veelzijdige streek allemaal te bieden heeft.