Weddings

Trouwkaarten - Huwelijksuitnodigingen

Laat jullie huwelijksuitnodigingen ontwerpen...

Een huwelijksuitnodiging schept de sfeer van jullie huwelijk nog voor de grote dag. Het is dan ook belangrijk dat jullie trouwkaart de gevoelens en de stemming van jullie dag uitstraalt. Daarom kiezen veel koppels voor maatwerk. Mits een goed gesprek, kunnen wij bij Majestueus jullie ideeën omtoveren tot realiteit. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om jullie verder te helpen.
Daarenboven kunnen wij jullie de mogelijkheid van een huwelijkswebsite aanbieden. Geef jullie gasten de kans om al sfeer op te snuiven vóór jullie grote dag! Geef hen bijkomende informatie en leuke anekdotes van tijdens het huwelijksplannen.

Verder hebben wij een ruim aanbod aan huwelijksuitnodigingen van de grootste verdelers van België.

Wij bieden dan ook een ruime variatie van trouwkaarten, van hip en trendy tot klassiek. Daar en boven zijn er nog menukaartjes, sluitzegels en bedankkaartjes in de door jullie gekozen stijl.
Jullie kunnen onze collecties op afspraak met een tasje koffie en advies komen bekijken op ons kantoor te Tielt-Winge. Wij nemen uitgebreid de tijd om jullie te adviseren en bij te staan bij deze belangrijke keuze.
Intussen hoeven we jullie al niet meer te zeggen dat wij lettertype of de kleur kosteloos aanpassen. Wij bieden jullie dit extraatje graag aan om jullie huwelijksuitnodiging de juiste uitstraling te geven. Met plezier veranderen wij die naar jullie wens, daarmee willen wij dat extra stapje verder gaan in onze service.
Omdat jullie niet kunnen wachten om te beginnen schrijven zijn de enveloppen zijn dadelijk na levering beschikbaar voor jullie.  Jullie kunnen dan al beginnen met schrijven en het uitproberen van  afwerkingen.
Voor zij die niet zo graag schrijven of liever meer comfort willen, hebben wij ook een verzend-service. Hierbij werken wij de enveloppen voor jullie af. We adresseren ze, al dan niet met de handgeschreven en zorgen voor de gevraagd afwerking. Evenzeer worden jullie kaartjes verstuurd, zonder dat jullie daar iets voor hebben moeten doen.
Ten slotte zijn onze kaartjes en de bijkomende drukkosten helemaal niet duur. Daarvoor hanteren wij verschillende tariefformules en bespreken wij vooraf welk tarief voor jullie keuze van toepassing is. Zo staan jullie niet voor verrassingen. Maak dus zeker een afspraak op ons kantoor te Tielt-Winge (Vlaams-Brabant).
Zoeken jullie naast jullie huwelijksuitnodigingen ook bedankjes of  decoraties voor jullie huwelijk. Neem dan een kijkje verder op onze website of vraag er naar. Wij zijn namelijk verkopers van Wedding Star de grootste producent van accessoires en decoratie in de huwelijkssector.