Rentals

Verhuur partymateriaal

Verhuur partymateriaal - Majestueus biedt haar partymateriaal aan voor verhuur.

Majestueus doet aan verhuur partymateriaal voor kleinere aangelegenheden. Ideaal voor een feestje en receptie met vrienden of familie, of voor een kleine zelfstandige onderneming. Onze dienst verhuur partymateriaal bieden wij aan, aan democratische prijzen. Bovendien hebben wij voor uw gebruiksgemak geïnvesteerd in licht, compact en makkelijk handelbare materialen. Wanneer u een artikel huurt kunt u steeds een demonstratie voor correct gebruik vragen. Er is geen leveringen aan huis, het ophalen en terugbrengen is aan de huurder. Geef een sfeervolle uitstraling aan jouw feest.

Enjoy your party!

  • Afhalen kan vanaf *9u 's ochtends en terugbrengen de dag nadien vóór 9u 's ochtends. *mogelijkheid om vervroegd af te halen, onder voorbehoud dat je partymateriaal beschikbaar is, de avond voordien na 21u.
  • Wanneer u huurt op een zaterdag dient u de rentals terug te brengen op maandag vóór 9u 's ochtends.
  • Waarborg wordt u steeds teruggegeven in de wijze waarop ze ontvangen is.En dit na controle van de rentals. Indien u deze via een bankinstelling hebt overgemaakt. Dan engageren wij ons om de terugbetaling door te geven binnen de 48u na het terugbrengen van de rentals.

Meubilair

Decoratie en Verlichting

Presentatie

Tabletop